De voetbalschool

Deelname is voor jongens en meisjes van 6 t/m 17 jaar. Dit geldt voor zowel de voetbal- als de keepersschool. Je wordt getraind door echte trainers o.a. van FC Utrecht! Bij de veldspelers en keepers proberen we zoveel mogelijk twee trainers op de groepjes te plaatsen, zodat uw kind nog meer de aandacht krijgt.

De trainingen voor de veldspelers zijn: 09.00 uur tot 10.15 uur voor 6 t/m 8 jaar; 10.30 uur tot 11.45 uur voor 9 t/m 11 jaar en van 12.00 uur tot 13.15 uur voor 12 t/m 17 jaar, waarbij de tijdsindeling mede afhankelijk is van het aantal deelnemers per leeftijd. De indeling wordt ongeacht de leeftijd, gedaan door de coördinator van de veldspelers.

Bij de keepersschool zijn de trainingstijden hetzelfde. De indeling wordt ongeacht de leeftijd, gedaan door de coördinator van deze keepersschool.

Waar?

De trainingen worden gegeven op de zondagochtend op sportcomplex ” Zoudenbalch” gelegen aan de Koningsweg 320 te Utrecht. (Trainingsaccommodatie van FC Utrecht achter stadion “Galgenwaard”).

Tip: voor navigatie is het beter om het adres  Laan van Maarschalkerweerd te gebruiken. Vervolgens op de kruising naar de Koningsweg (ingang om de hoek).

Wat krijg je?

Een te gek kledingpakket, voor de veldspelers een shirt, broekje en sokken! Keepers krijgen een shirt met lange mouwen.

Inschrijven

Heb je er nu al zin in en wil je (je kind) direct inschrijven? Dat kan direct online! Let op: door je in te schrijven ga je akkoord met onze deelname voorwaarden.

 
Direct inschrijven